Skip to main content

Over ons

Mijn naam is Stefan Noback na de primaire en voortgezette opleidingen bouwkunde gevolgd en afgerond te hebben ben ik sinds 2000 werkzaam geweest bij verschillende bouwbedrijven in West Friesland.

Na al die jaren in dienst te zijn geweest en meerdere certificaten bouwkunde afgerond te hebben, was het voor mij een logische en uitdagende stap om in 2015 als zelfstandige ondernemer verder te gaan.

Hierin kan ik mijn ideeën kwijt, ook denk ik graag mee met mijn opdrachtgevers om samen tot een goed en mooi resultaat te komen.

Mijn werkzaamheden bestaan uit nieuwbouw, verbouw en renovatie in het breedste zin van het woord.

Graag verwijs ik daarvoor naar mijn projecten op de website.

Projecten bekijken

Projecten

SteNo Bouw is bij verschillende Nieuwbouw, Verbouw en Renovatie projecten betrokken. Denk hierbij aan het plaatsen van dakkapellen, schuren, interieur bouw en meubels/kasten op maat. SteNo Bouw pakt elke klus met beide handen aan!

Voor

In Petten troffen we een oude schuur aan die door stormschade was beschadigt. Deze hebben we vanaf de grond weer opgebouwd.

Na

Fundering, Muren, Plafonds, Leidingwerk, Luchtinstallatie en interieur is volledig nieuw opgebouwd. Met als gevolg, een nieuwe woning van 100m2 en een panoramisch beeld over de bloemenvelden van Petten. 

Projecten bekijken

Uw nieuwe project start hier!

We zijn benieuwd wat u van plan bent en denken graag met u mee.

Offerte aanvragenContact opnemen